Snel uw spataderen verwijderen 


alt

Er zijn talloze manieren om spataderen te verwijderen. Veruit de meest patiëntvriendelijke behandelmethode is EVLT®: EndoVeneuze Laser Treatment. Dankzij uitstekende wetenschappelijke onderzoeken én succesvolle behandelingsresultaten is deze techniek snel uitgegroeid tot de belangrijkste nieuwe methode om spataderen te verwijderen. Snel, effectief en cosmetisch vele malen charmanter dan welke behandelingsvorm dan ook.

Alles over spataderen

Op spatadervrij.nl geven we begrijpelijk uitleg over spataderen. U vindt informatie over wat spataderen zijn, hoe ze ontstaan en natuurlijk ook over hoe u spataderen kunt laten verwijderen met de EVLT®-methode. Ook kunt u lezen over andere manieren om spataderen te behandelen.

Ons doel is u meer kennis te geven over de EVLT®-methode en u ervan te overtuigen dat ook u pijnloos, zonder littekens en met blijven resultaat uw spataderen kunt laten verwijderen.

 

HomeEVLT ®SpataderenEVLT® in beeldEVLT®-behandellocatiesSitemapOver ELVT ®ResultatenVeelgestelde vragenPotentieel patient?Alternatieve behandelingen